maj 23, 2024
Džordža Vašingtona 12, 11000 Beograd
MUZIKA

SVEČANI KONCERT JOVANA KOLUNDŽIJE U LISABONU

Povodom obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije, a na poziv naše ambasade u Portugalu, maestro Jovan Kolundžija će održati svečani koncert u velelepnom zdanju Palate Fož u Lisabonu.
Maestro će nastupiti uz saradnju Vere Prokić, a na programu koncerta će biti dela Leklera, Baha, Sen-Sansa, Krajslera i Sarasatea.

Pokrovitelji koncerta: Ambasada Republike Srbije u Portugalu i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije

 

Na poziv Njegove ekselencije gospodina Mirka Stefanovića, ambasadora Republike Srbije u Portugalu, svečanim koncertom istaknutog srpskog violiniste, maestra Kolundžije u Palati Fož u Lisabonu, u ovoj zemlji će biti obeležen Dan državnosti Republike Srbije.
Maestro Kolundžija će nastupiti uz saradnju Vere Prokić, pijanistkinje koja već dugi niz godina živi i uspešno stvara u Lisabonu. Na programu koncerta će biti dela Leklera, Baha, Sen-Sansa, Krajslera i Sarasatea.
Ovo gala veče će biti priređeno za predstavnike umetničke elite, kao i za pripadnike diplomatskog kora i ugledne zvanice iz sveta politike i privrede.
Lisabonska Palata Fož jedna je od najlepših baroknih građevina u Portugalu, poznata po raskošnom enterijeru, rađenom po ugledu na pariski Luvr. Do sada je ugostila veliki broj uglednih imena iz različitih sfera umetnosti.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X