april 24, 2024
Džordža Vašingtona 12, 11000 Beograd
MUZIKA

PAVLE POPOVIĆ – VIOLONČELO

KONCERT ZA PARAĆIN

Najbolji mladi srpski čelista svira za svoj rodni grad!

 

CIKLUS HUMANITANIH KONCERATA

ZA POMOĆ POPLAVLJENIM PODRUČJIMA U SRBIJI

„Prijateljske ruke preko vode“

PAVLE POPOVIĆ, violončelo

Zoran Gavrilović, klavir

Specijalni gost: Dragan Đorđević, violončelo

 

16-godišnji violončelista koji je na ovogodišnjem Republičkom takmičenju osvojio maksimalnih 100 bodova i titulu Laureata u najstarijoj kategoriji, će u okviru serije humanitarnih koncerata za pomoć poplavljenim područjima „Prijateljske ruke preko vode“ prvi put nastupiti u Guarneriusu.

Pavle je jedan od najboljih i najnagrađivanijih učenika prestižne Škole za muzičke talente u Ćupriji, gde je upravo diplomirao, a kao rođeni Paraćinac, svojim koncertom i učešćem u našoj seriji humanitarnih muzičkih akcija, pomaže svom gradu koji je teško stradao u velikim poplavama.

Klavirski saradnik na koncertu će biti Zoran Gavrilović, a Pavlov specijalni gost je njegov stariji kolega, naš poznati violončelista Dragan Đorđević, koga kritika naziva jednom od najoriginalnijih umetničkih ličnosti svoje generacije.

Program:
Bach, Piatti, Bukinik, Jevtić, Tchaikovksy, Waxman, Kodalj

Kao i na prethodnim koncertima, pozivamo naše posetioce da umesto kupovine ulaznica, sa sobom donesu konzerviranu hranu, sredstva za dezinfekciju, kućnu hemiju ili pelene, robu koja je Paraćincima trenutno najpotrebnija.

Pridružite nam se!

Pogledajte video
PAVLE POPOVIC – Talenti na Kolarcu 30.12.2013.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X