jun 20, 2024
Džordža Vašingtona 12, 11000 Beograd
MUZIKA

„FMU I GVARNERIJUS NAGRAĐUJU“ – koncert pijanistkinje Isidore Gotovčević

OBAVEŠTAVAMO VAS DA JE KONCERT OTKAZAN ZBOG NEPREDVIĐENIH OKOLNOSTI.

O NOVOM DATUMU KONCERTA ĆEMO VAS BLAGOVREMENO OBAVESTITI.

HVALA VAM NA RAZUMEVANJU.

VAŠ GVARNERIJUS

„FMU I GVARNERIJUS NAGRAĐUJU“

ISIDORA GOTOVČEVIĆ, klavir

Petak, 11. novembar 2022. godine u 20 časova

Program: J.S. Bah, L. v. Betoven, J. Brams

Ulaz je slobodan.

Talente podržava: Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije

 

Isidora Gotovčević rođena je u Beogradu 1999.

Osnovno i srednje muzičko obrazovanje stiče u MŠ ,,Vatroslav Lisinski” u klasi prof. Sofije Mladenović – Dokić. Završila je Osnovne akademske studije (2022.) na Fakultetu Muzičke umetnosti u Beogradu u klasi Ljiljane Vukelje. Od samog početka bavljenja muzikom, učestvovala je na domaćim, međunarodnim takmičenjima kao i festivalima na kojima je osvojila brojne nagrade od kojih se izdvajaju prve nagrade na sledećim takmičenjima: Međunarodno takmičenje u Šapcu (2007,2008,2009,2014.), Laureat na takmičenju ,,Mali Virtuoz’’, Laureat takmičenja ,,Memorijal Dušan Protić” (2009, 2011, 2015, 2018.), Međunarodno takmičenje ,,Davorin Jenko’’(2013), takmičenje ,,Josip Slavenski’’ u Novom Sadu, takmičenje ,,Binički’’ u Beogradu, Republičko takmičenje (2007.), Festival muzičkih i baletskih škola u Senti.

Takođe,dobitnica je prve nagrade na Internacionalnom takmičenju ,,Citta di Barleta’’ (2013.), kao i pobednica Internacionalnog takmičenja ,,Mozart’’ u Rimu (2015.)

U toku završne godine osnovnih studija pobednica je VII kategorije na Međunarodnom takmičenju ,,Banjalučki Bijenale” (2022.)

Pohađala je Master klasove kod eminentnih profesora, kao što su Žan – Fransoa Antonioli, Igor Lasko, Jokut Mihailović, Natalija Trul.

Svirala je na koncertima u Dvorani Kolarčeve zadužbine, u Studentskom kulturnom centru, u galeriji SANU, u Galeriji Artget,u Kulturnom centru ,,Čukarica’’, u Češkoj ambasadi, Flenu (Francuska) i Fraskatiju (Italija).

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X